“Porţi deschise” la Camera Deputaţilor pe 1 şi 2 mai

Parlamentul îşi deschide din nou porţile pentru cei care vor să-l viziteze, de această dată între 1 şi 2 mai. Cei interesaţi vor putea vizita în aceste două zile mai multe săli reprezentative pentru activitatea Camerei Deputaţilor – “I.I.C. Brătianu”, “Take Ionescu”, “Unirii”, “Al.I.Cuza”, , “Nicolae Iorga”, “Nicolae Bălcescu”, “Galeria de Onoare”, Muzeul Parlamentului, dar şi alte câteva spaţii care nu fac parte din circuitul obişnuit. Printre acestea se numără Cabinetul Preşedintelui Camerei Deputaţilor, sala de plen, salonul oficial “I.G.Duca”, sala “Spiru Haret” şi sala “Mihai Viteazu”.

Premiera este faptul că vizitatorii pot merge şi în subsolul aferent sălii “C.A.Rosetti” unde, cu sprijinul Agenţiei de presă “Agerpres”, va fi organizată o expoziţie de fotografii realizate în perioada în care se construia Palatul Parlamentului.

De asemenea, Camera Deputaţilor va găzdui un concert de muzică populară, iar în faţa sălii “Unirii” va fi amenajat, cu sprijinul Muzeului Ţăranului Român, un târg de produse tradiţionale româneşti.

La ultima ediţie  a “Porţilor deschise”, în luna februarie, s-a înregistrat un număr de aproximativ 20.000 de vizitatori.

Accesul în Camera Deputaţilor se va face prin intrarea C1, nivel P (intrarea dinspre Piaţa Constituţiei).

Lasa un raspuns