Pink Martini, nou concert in Bucuresti, pe 4 octombrie

Afis-Pink-Martini-concert-Bucuresti-2015Americanii de la Pink Martini revin cu un nou concert in Bucuresti, pe 4 octombrie, de aceasta data cu China Forbes in rolul de solista. La ultimele doua concerte in Romania ale micii orchestre Storm Large a fost cea care a urcat pe scena, ea devenind populara dupa ce a interpretat melodia “Pana cand nu te iubeam” in limba romana.

Acordurile jazz, pop, muzică clasică și latino vor răsuna într-un concert specific Pink Martini. Trupa, deja prietenă a României revine în acest an alături de solista China Forbes, nici ea străină de aceste meleaguri.

Sala Palatului va răsuna pe melodii deja consacrate, dar și pe piesele celui mai recent album “Dream a little dream”. Albumul de studio cu numărul opt, apărut în 2014, este prima lansare internațională a Sofiei, Melaniei, Armandei și August von Trapp, adevărații strănepoți ai lui Captain și ai Mariei von Trapp, din celebrul musical “The Sound of Music” din 1965. De doi ani, atrași de Thomas Lauderdale în Oregon, cei patru frați au fost invitații speciali ai Pink Martini. Colaborarea a creat unele dintre cele mai frumoase armonii dintre ei și aranjamentele fantastice ale pianistului Thomas Lauderdale.

Biletele intră în vigoare de astăzi, 4 mai, și până pe 17 mai inclusiv pot fi achiziționate în presale cu excepția categoriei VIP, la 108 lei, 130 lei, 171 lei și 198 lei, în funcție de categorie. Începând cu 18 mai, tichetele costă 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei și 250 pentru categoria VIP. Copiii între 0 și 3 ani au acces gratuit. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Lasa un raspuns