Piesele remixate ale lui Michael Jackson, lansate si in Romania

Albumul “Michael Jackson: The Remix Suite”, care cuprinde 12 melodii remixate ale regelui muzicii pop, va fi disponibil in Romania incepand cu 2 noiembrie, informeaza Universal Music.

Producatori cunoscuti, precum Akon, Polon, The Neptunes, Stargate, Dallas Austin, Salaam Remi si Mark Hoppus, sunt prezenti pe albumul lansat de Universal Motown Records. Materialul include 12 remixuri ale unor hit-uri, printre care “ABC” si “Dancing Machine”.

“Nu mai este un secret ca talentul fenomenal al celui care a fost Michael Jackson a inspirat un numar impresionant de staruri. Dar muzica sa a fost o sursa de inspiratie si pentru unii dintre cei mai mari producatori ai momentului. De aceea ne-am gandit ca ar fi extraordinar sa ii invitam sa participe la realizarea acestui album de coletie. De la vocea inegalabila a lui Michael, la melodii, ritmuri si orchestratie, materialul cu care acestia au lucrat a fost unul extrem de bogat. Cei mai buni au lucrat cu cel mai bun material posibil, iar rezultatul este fantastic”, a declarat Sylvia Rhone, presedinte Universal Motown.

Pharrel Williams de la The Neptunes, a remixat impreuna cu colegii sai de trupa hit-ul “Never can say goodbye”, Salaam Remi a realizat un remix raggae al piesei “ABC”, iar Polow un remix al piesei “Dancing Machine”. (Ziare.com)

remix

Lasa un raspuns