Concertul de sâmbătă seara va fi deschis de formaţia Mahala Rai Banda de urban gipsy music care a fost înfiinţată în 2002, numai anul acesta fiind prezentă la peste 40 de concerte în Europa.

Vor cânta apoi cei de la Timpuri Noi, urmaţi de Al Jawala, formaţie de origine germană care se declară fană a folclorului balcanic şi care pledează pentru responsabilitate şi respect faţa de tradiţie.

Pe scena din Piaţa Revoluţiei vor urca apoi Zdob si Zdub şi Phoenix. La acest concert Phoenix, vor fi prezenţi şi Moni Bordeianu, primul solist al formaţiei şi Dorel Vintilă, toboşar în formula de început Phoenix.

În schimbul muzicii bune şi distracţiei, fiecare spectator este invitat să facă parte din mişcarea Ziua Verde şi să aducă un bec ars sau orice alt deşeu electric sau electronic. Acest “bilet de intrare” la concert va fi depozitat într-unul din “Colţurile Verzi”, amplasate pentru eveniment în Piaţa Revoluţiei.

Mesajul campaniei Ziua Verde, “Reciclează! Acum ai cum!” a însoţit trupe în Cluj, Deva, Târgu Mureş, Bacău, Constanţa şi Vama Veche.Sursa: NewsIn