Peste 30.000 de fani la concertul Aerosmith (video)

AEROSMITH

După zeci de ani de aşteptare, fanii români au primit de la Aerosmith, la Bucureşti, exact ceea ce aşteptau: un spectacol complex, cu muzica arhicunoscută, cu solo-uri de chitară, tobe şi bas, cu Steven Tyler plin de energie şi cu a sa celebră de-acum muzicuţă.

Show-ul de la Bucureşti al trupei Aerosmith, la care au asistat peste 30.000 de fani, a debutat cu o piesă a lui Bob Dylan, care se auzea din difuzoare – “Everybody Must Get Stoned”. Cât era scena de lungă era afişat un banner uriaş, cu numele trupei, pe fond negru, scris cu roşu şi alb.

Cu hituri precum “Crazy”, “Cryin'”, “Jaded”, “Falling in Love (is Hard on the Knees)”, “Pink”, “Living on the Edge”, “I Don’t Want To Miss a Thing”, “Sweet Emotion” şi “Baby, Please Don’t Go”, membrii Aerosmith au reuşit să impresioneze publicul de la Bucureşti – eterogen şi foarte implicat în spectacol, spre deosebire de multe dintre show-urile mari din Capitală -, făcându-l să cânte şi să danseze alături de ei. Evident, energia lui Steven Tyler pe scenă, care a reuşit să trântească “de toţi pereţii” microfonul, a devenit molipsitoare pentru toţi cei prezenţi, care au aplaudat aproape continuu.

După o oră şi 45 de minute, membrii Aerosmith s-au retras de pe scenă, dar au revenit după 5 minute de urale, aplauze şi bătăi din picioare, pentru încă trei melodii, printre care “Walk this Way” şi “Dream on”. (SURSA: MEDIAFAX, FOTO: METALHEAD)

Lasa un raspuns