Personaje de poveste in Parcul Izvor

Superman, Alba ca Zapada si Harry Potter se vor intalni, peste o luna de zile, in Parcul Izvor, cu cei mici. Intre 3 si 5 octombrie vor fi deschise portile Kids Zone, un spatiu special amenajat pentru copii, unde personaje celebre ca Alba ca Zapada, Fat-Frumos, Harry Potter si Batman se vor juca alaturi de cei mici.

Desene – Distractia se va muta la inceputul lunii octombrie in Parcul Izvor, unde copii se vor da pe tobogane, bouncere, piscine cu bile si se vor bucura cu jocurile copilariei.

“Copiii sunt cei mai pretentiosi cand vine vorba de distractia lor. Vrem ca la acest eveniment sa imbinam personajele, jocurile, povestile si sa fie pe placul tuturor. Parintii vor putea vizita targul Event Bazar, in timp ce copiii se vor distra la Kids Zone”, a declarat Adela Szatvanyi, organizator.

Programul Kids Zone:

– Vineri, 3 octombrie, copiii vor avea unica sansa de a intalni personajele lor preferate. Vor veni la petrecere Aladin, Fat-Frumos, Alba ca Zapada si cei sapte pitici.

– Sambata, 4 octombrie, ziua va fi dedicata magiei, in care copiii vor putea invata alaturi de Harry Potter ce inseamna stiinta.

– Duminica, 5 octombrie, este ziua in care copiii vor putea invinge Raul alaturi de supereroul favorit. Ei vor avea ocazia sa faca cunostinta cu Hulk, Superman, Spiderman si Batman.

Sursa:

Lasa un raspuns