Perechile de la “Dansez pentru tine”

Vineri, 21 octombrie, “ringul visurilor” se va anima din nou, iar opt perechi formate din vedete şi tineri greu încercați de soartă se vor lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro.  

Jojo şi Ionuţ Tănase

Ionuț, partenerul de dans al lui Jojo, a fugit de acasă, împreună cu frații lui, când avea doar 5 ani, din cauza mamei bolnave de schizofrenie şi a foamei.  

Pepe şi Andreea Toma

Andreea, fata pentru care dansează Pepe, a făcut de mică dans sportiv.

Alex din trupa Zero şi Cornelia Condeescu

Toboşarul trupei Zero dansează cu Cornelia Condeescu, al cărei vis este să devină coregraf şi să-şi poată ajuta prin dans mama şi bunicii.

Aylin Cadîr şi Ovidiu Danci

Aylin face echipă cu Ovidiu, un tânăr foarte talentat la dans. Familia acestuia, deşi săracă, a făcut eforturi ca să-l țină în şcoli de balet.

Mircea Solcanu şi Alina Bănică

Alina, partenera a lui Solcanu, vrea să-şi ajute cu banii de la “Dansez pentru tine” sora mai mică, Ştefania, care e pasionată de dans sportiv, dar nu poate face performanță din cauza lipsurilor financiare.

Andreea Ibacka şi Paul Păduraru

Andreea, soția lui Cabral, va intra în “ringul visurilor” cu Paul, care vrea să-şi ajute familia. 

Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu

Fosta “Bebeluşă” a “cârcotaşilor” va dansa cu Ionuț, care a locuit până la 8 ani, când a fugit de acasă, într-o garsonieră din Iaşi, cu părinții lui şi cu cei cinci frați.  (sursa:libertatea.ro)

Lasa un raspuns