Pasion de Buena Vista nu mai ajunge la Bucureşti

Din cauza programului încărcat, Pasion de Buena Vista nu va mai putea ajunge în această iarnă în România, concertul programat pentru data de 17 decembrie urmând a fi anulat.

Cei care şi-au achiziţionat bilete la acest spectacol îşi vor putea recupera banii de la punctul de vânzare de unde au cumpărat biletele (reţeaua magazinelor Diverta sau www.myticket.ro).

Din cauza unor modificări apărute în programul trupei, reprezentanţii Pasion de Buena Vista au decis anularea concertului din cadrul seriei World Music Masters.

Proiectul muzical cubanez şi-a prelungit şederea în Palma de Mallorca, unde are stabilite apariţii live în cadrul emisiunii „Wetten, dass…?”, fapt care i-a forţat pe reprezentanţii trupei să amâne concertele din Europa Centrală şi de Est, programate la sfârşitul acestui an.

Sub umbrela World Music Masters anul acesta Harlem Gospel Choir va concerta în premieră la Bucureşti, la 21 decembrie, urmând ca la 12 februarie 2010 publicul să reîntâlnească celebra orchestră cubaneză Live From Buena Vista – The Havana Lounge. (ADEVARUL)

buena-vista

Lasa un raspuns