Păsărin şi Puşcă fac emisiune la TVR2

Cosmina Păsărin şi Dalia Octavia Puşcă vor fi gazdele cunoscutei emisiuni de divertisment de pe TVR 2.

După căutări, castinguri şi preselecţii, surse din TVR au dezvăluit că a fost alese succesoarele Alinei Sorescu la „Întâlnire pe 2” . Este vorba despre două nume deja cunoscute pe micul ecran: Comina Păsărin şi Dalia Octavia Puşcă. Ele vor prezenta emisiunea de divertisment începând cu 1 martie.

O alegere-surpriză

Dacă numele Cosminei Păsărin se vehiculează de mai mult timp pe culoarele televiziunii din Pangrati, cel al Daliei Octavia Puşcă este o surpriză. Fosta prezentatoare a ştirilor de la Realitatea TV se află la a doua colaborare cu televiziunea naţională.

„Sunt mai mult decât încântată să mă întorc la Televiziunea Română şi, mai mult, să prezint o emisiune de divertisment, dat fiind faptul că la baza pregătirii mele stau studiile de actorie. Fiind o fire creativă cred că aceasta ipostază mă evidenţiază cel mai bine. E drept că experienţa de 4 ani de a prezenta ştirile a contribuit din plin la evoluţia mea, făcându-mă să-mi doresc să fiu permanent la curent cu tot ce se întâmplă. Acum, însă, pot spune că revin la prima mea dragoste, aici incluzând atât TVR-ul, unde am debutat, cât şi emisiunile de divertisment”, ne-a spus Dalia. (EVENIMENTUL ZILEI)

Lasa un raspuns