Pasajul Băneasa a fost deschis circulaţiei vineri

Pasajul Băneasa a fost deschis circulaţiei vineri, în prezenţa premierului Emil Boc şi a ministrului interimar al transporturilor, Radu Berceanu, după finalizarea lucrărilor de construcţie executate de firma portugheză Lena Engenharia e Construcoes, contract care a avut o valoare de 13,11 mil. euro.

Pasajul a fost inaugurat de premierul interimar Emil Boc şi ministrul interimar al Transporturilor şi Infrastructurii Radu Berceanu.
Pasajul are o lungime de 1,259 kilometri şi se află la intersecţia Drumului Naţional 1 cu bulevardul Aerogarii şi bulevardul Ion Ionescu de la Brad, lucrările fiind finanţate de la bugetul de stat.

După o perioadă de pauză, lucrările au început efectiv abia în mai 2008, cu termen de finalizare luna mai 2009. Ulterior, autorităţile au anunţat un nou termen limită, respectiv data de 1 decembrie 2009.
Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat, joi, că în urma finalizării lucrărilor, cele şase linii de transport public din zonă vor reveni de sâmbătă pe trasele de bază. (mediafax, foto: Adevarul)

4

Lasa un raspuns