Partea a doua a “Amintirilor din Epoca de Aur”, în cinematografe din 23 octombrie

Partea a doua a filmului “Amintiri din Epoca de Aur”, scris şi co-regizat de Cristian Mungiu, va rula în cinematografele din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Constanţa, Bacău şi Piteşti, începând cu 23 octombrie.

Poveştile urbane din românia comunistă, incluse în partea a doua filmului, poartă titlurile “Legenda vânzătorilor de aer” – un soi de Bonnie şi Clyde al sticlelor goale, “Legenda şoferului de găini” – despre un şofer la Avicola, şi “Legenda curcanului zburător” – povestea unei fete de la ţară care reuşeşte să-l înveţe pe cel mai bun prieten al său, un curcan din ogradă, diferenţa dintre cerc şi pătrat.

Premiera va avea loc vineri, 23 octombrie, la ora 19.15, la cinematograful Studio din Capitală, în prezenţa regizorului Cristian Mungiu şi a echipei filmului. În Bucureşti, filmul va fi proiectat, de asemenea, la cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex şi The Light.

În paralel cu partea a doua, pe ecrane va rula, în continuare, “Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăşi, viaţa e frumoasă!”. (sursa: NewsIn)

image_125561363956521400_1

Lasa un raspuns