Ora Pământului 2011, la 26 martie

Ora Pamantului 2011Pe 26 martie, de la 20:30, aproape 50 de oraşe din România vor stinge luminile pentru o oră, alăturându-se campaniei Earth Hour (Ora Pamantului), cea mai mare manifestare de mediu din istorie.

Pentru acest an, WWF, organizaţia care a iniţiat conceptul Earth Hour şi care coordonează campania de cinci ani de zile, estimează că sute de milioane de oameni din peste 5.000 de oraşe din întreaga lume vor stinge luminile în mod simbolic. Totodată, în 2011 Earth Hour intră într-o etapă nouă: Beyond the Hour.

Până pe 26 martie, platforma Beyond the Hour, accesibilă şi de pe www.earth-hour.ro, site-ul campaniei din România, va centraliza toate aceste poveşti şi acţiuni, care pot fi consultate de către publicul larg.

Tot pe pagina www.earth-hour.ro, susţinătorii Earth Hour îşi pot înscrie participarea la eveniment, pot accesa ghiduri speciale, cu idei de acţiuni şi evenimente specifice, pot descărca materiale de promovare şi pot fi la curent cu ultimele noutăţi legate de Earth Hour în România şi în întreaga lume. (sursa:realitatea.net)

Lasa un raspuns