O zi fara masina MEA in orasul MEU

Defilare :
– Perioada: 22.09.2009
– Orele de desfasurare: 18.00– 20.00
– Traseu : Arcul de Triumf – Sos. Kiseleff – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Piata Natiunile Unite – Bd. Natiunile Unite – Parcul Izvor
– Spatiul necesar desfasurarii: prima banda auto de langa trotuar
– Numele si obiectivul actiunii: “O zi fara masina MEA in orasul MEU”.
– Obiectivul actiunii –  promovarea mersului pe bicicleta ca alternativa non-poluanta de deplasare pe SOSEA
– Tema anului 2009, pentru Saptamana Europeana a Mobilitatii : IMBUNATATIREA CLIMATULUI ORASELOR!

Activitatea propriu-zisa: manifestatie de promovare a transportului urban alternativ in care participantii se vor deplasa pe biciclete pe toata durata traseului propus ; se vor distribui (asa cum de ani de zile asociatia BateSaua o face in mod simbolic si traditional) borcane cu aer curat, bucurestenilor, precum si pliante informativ-educative despre beneficiile utilizarii bicicletei ca mijloc alternativ de deplasare, sanatos, non-poluant si economic.
Sosirea la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau va putea pune in valoare si noua banda de biciclete din parc, care va putea fi inaugurata in Saptamana Europeana a Mobilitatii.
Serata velo este organizata datorita amabilitatii Teatrului de Revista C. Tanase si a Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

Prin amabilitatea asociatiilor Green Revolution si MaiMultVerde, cei care doresc sa pedaleze alaturi de noi in acea dupa amiaza, vor putea inchiria gratuit biciclete de la centrele de închiriere “La Pedale” din parcul Kiseleff sau de la “Cicloteque” de la Facultatea de Drept.

SURSA: http://www.batesaua.ro

22-SEPT-FRONT-web-mic

Lasa un raspuns