O săptămână până la concertul Madonnei

În Parcul Izvor au început pregătirile pentru spectacolul artistei, care va avea loc la 26 august. Primele zece camioane cu tribunele pentru concertul Madonnei au parcat în faţa Palatului Parlamentului şi întreg parcul a fost împrejmuit de şase kilometri de egard. Cei care nu şi-au achiziţionat bilete la concert nu o vor putea vedea pe divă deoarece gardul va fi acoperit de meşuri.

Astăzi, muncitorii continuau să monteze tribunele care vor ajunge la 14 metri înălţime, aşa încât niciun copac din parc să nu fie tăiat. Acestea vor fi amplasate pe o lungime de 40 de metri. „A mers foarte bine treaba până acum, dar lucrăm de ieri doar şi sperăm să fie la fel“, a spus un muncitor.

Pregătiri până în ziua concertului

Echipa care amenajează întreg Parcul Izvor este formată din tehnicieni polonezi, unguri şi români. „Ca logistică tribunele sunt aceleaşi ca la Depeche Mode, precum şi amplasamentul lor.

Toate pregătirile vor dura până miercuri, ziua concertului, a spus reprezentantul Emagic, Dragoş Chişcoci. Cei care vor să o vadă pe Madonna pot cumpăra bilete la toate categoriile de preţ – 120, 160, 600 şi 800 de lei din magazinele Diverta şi de pe site-ul myticket.ro. (Sursa: ADEVARUL)

madonna

Lasa un raspuns