O româncă este Top Model of the World 2011

Bistriţeanca de 18 ani este primul model din România ce câştigă concursul de frumuseţe „Top Model of The World 2011″, unul dintre cele mai importante competiţii de profil din lume. Titlul i-a adus Loredanei 10.000 de dolari şi un contract pe un an de zile cu World Beauty Organization. Imaginea bistriţencei va fi promovată de marile agenţii de modelling din Germania.

Bistriţeanca Loredana Salanţă a câştigat astă-noapte titlul Top Model of The World 2011, concurs internaţional de frumuseţe ajuns la cea de-a 18-a ediţie şi găzduit de Germania. Dintre concurentele din 43 de naţiuni, juriul a ales-o pe bistriţeancă drept cea mai frumoasă. Titlul obţinut este extrem important pentru cariera sa în modelling.

„E prima dată când o româncă ia marele premiu la Top Model of The World 2011. Acest titlu înseamnă un pas important în cariera unui model. Agenţia a văzut în Loredana un mare potenţial şi, din titlul câştigat, nu s-a înşelat”, susţine Camelia Seceleanu, directorul de evenimente externe al Agenţiei  Platinum Infofashion din Buşteni, agenţie care a trimis-o pe Loredana în Germania. (adevarul.ro)

Lasa un raspuns