Nume nou la B’ESTFEST Summer Camp: Stanton Warrios

Stanton Warriors este cel mai nou nume care se alatura artistilor confirmati pentru editia din acest an a festivalului. Duo-ul de breakbeat, format din Dominic Butler (DJ) si Mark Yardley (producator), isi are originile in sud-vestul Angliei, si s-a remarcat printr-un sound ingenios, ce imbina sonoritati electro, mix-uri underground house si hip-hop.

 

Stilul lor a fost extrem de bine primit inca de la debut, Stanton Warriors devenind rapid una dintre cele mai apreciate prezente in cadrul party-urilor din Europa, Asia, Australia si Statele Unite. Diversitatea muzicala si creativitatea de care au dat dovada cu fiecare material lansat le-au adus de-a lungul timpului nenumarati fani, reusind ca mai bine de un deceniu sa-si pastreze pozitia de top in preferintele publicului.

 

Pe langa prezenta din cadrul B’ESTFEST Summer camp, Stanton Warriors si-a anuntat participarea anul acesta la doua dintre cele mai renumite festivaluri electro din lume, Ultra Music Festival si Snowbombing, dupa ce in 2011 si-au trecut in agenda evenimente precum Glastonbury sau Global Gathering.

Lasa un raspuns