Noul videoclip The Killers, parte a unei campanii sociale, difuzat în premieră, luni, la MTV

Cel mai nou videoclip al trupei The Killers, “Goodnight, Travel Wee”, ce face parte dintr-o campanie socială împotriva traficului de persoane, va fi difuzat în premieră, luni, de la ora 11.00, de MTV, pe postul tv, dar şi pe site-ul acestuia, www.mtv.ro, informează televiziunea.

Realizat pentru piesa “Goodnight, Travel Well”, de pe albumul “Day & Age”, noul videoclip este produs de MTV, în cadrul campaniei MTV EXIT (End Exploatation and Trafficking), şi trupa de rock alternativ The Killers, în parteneriat cu UNICEF şi USAID.
Videoclipul “Goodnight, Travel Well” este regizat de David Slade, care semnează şi clipurile “30 Days of Night” şi “Hard Candy”, şi conţine imagini şocante. Materialul trage un semnal de alarmă asupra traficului de copii şi adolescenţi ce sunt forţaţi să se prostitueze.
În cadrul campaniei MTV EXIT, postul TV a mai colaborat cu formaţia Radiohead, pentru realizarea videoclipului “All I Need”, de asemenea unul cu mesaj social.

Membrii trupei The Killers şi-au exprimat speranţa ca, datorită eforturilor MTV, prin acest videoclip, lumea să afle mai multe despre “această formă de sclavie a zilelor noastre”.
Videoclipul va fi lansat pe postul MTV, dar şi pe pe toate platformele MTV, online şi mobile, în 168 de ţări. (mediafax.mtv)

GoodnightTravelWell

Lasa un raspuns