Noul roman al lui Dan Brown apare în română abia în decembrie

Un milion de exemplare din romanul “The Lost Symbol”, cel mai recent volum semnat de faimosul Dan Brown, au fost vândute în prima zi de la lansare.

Isteria generată de cărţile americanului, începută la apariţia “Codului lui Da Vinci”, continuă zilele acestea. “The Lost Symbol”, cel mai recent roman al scriitorului, s-a vândut în peste un milion de exemplare în prima zi de la lansarea din Statele Unite, Marea Britanie şi Canada, informează editura Doubleday, citată de Variety.com.

Fanii români sunt nevoiţi să mai aştepte până ce vor putea ţine în mână râvnita carte. Totuşi, răbdarea lor va mai fi pusă la încercare doar până în luna decembrie, atunci când editura Rao va lansa traducerea pe piaţa de la noi. (Editura mai are în portofoliu volumele “Conspiraţia”, “Fortăreaţa digitală” şi , bineînţeles, “Codul lui Da Vinci” şi “Îngeri şi Demoni”). Cei care se grăbesc şi se descurcă în limba engleză pot comanda deja “The Lost Symbol”, în versiunea originală, contra sumei de 99,90 ron, de pe site-ul reţelei Diverta.

Harry Potter, încă de neegalat

În vânzările totale de pe piaţa internaţională au fost incluse şi precomenzile pentru această carte, aflate la rândul lor, de luni de zile, în fruntea topurilor de carte pe site-ul Amazon.com. (GANDUL.INFO)

the_lost_symbol

Lasa un raspuns