Noaptea Albă a Galeriilor, in weekend, la Bucureşti

Cea de-a treia ediţie a evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor reuneşte, in noaptea de vineri spre simbătă, in Bucureşti, 28 de galerii, ateliere, centre de artă contemporană şi spaţii alternative, sub umbrela cărora evoluează peste 80 de artişti, informează organizatorii.

Astfel, in noaptea de 12 spre 13 iunie – vineri spre simbătă -, 28 de galerii, ateliere, centre de artă contemporană şi spaţii alternative vor fi deschise publicului larg, incepind cu ora 19.00, pină dimineaţa, la ora 4.00.

Peste 80 de artişti expun sau performează in timpul acestui adevărat maraton de artă şi cultură contemporană, care va cuprinde reprezentări in formule consacrate, dar şi lucrări neconvenţionale.

Expoziţii de desen sau pictură, instalaţii, artă video, expoziţii foto, lansarea unei arhive digitale, concerte, proiecţii de filme, performance-uri, jocuri in aer liber, precum şi alte animaţii culturale vor fi puse la cale special pentru noaptea de vineri spre simbătă. Programul complet, precum şi o hartă a traseului cultural propus pot fi consultate online, pe www.noapteagaleriilor.ro. Ca şi la ediţia de anul trecut, organizatorii au conceput şi un parcurs cu bicicleta pentru cei interesaţi. (mediafax)

Lasa un raspuns