Noaptea Alba a Filmului Romanesc, pe 16 septembrie

Pe 16 septembrie 2011 va avea loc a doua ediţie “Noaptea Alba a Filmului Romanesc”, un maraton al producţiilor autohtone de film.Proiectiile vor avea loc in Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timisoara.

Din programul ediţiei a doua a evenimentului “Noaptea Albă a Filmului Românesc” (16 septembrie 2011) nu lipsesc producţii recent lansate pe marile ecrane precum Aurora (r. Cristi Puiu) sau Ursul (r. Dan Chişu), cele mai aclamate debuturi regizorale ale anului 2010:Morgen, r Marian Crişan, Eu când vreau să fluier, fluier r. Florin Şerban sau Felicia înainte de toate, r. Răzvan Rădulescu, Melissa de Raaf, sau titlurile care au cucerit audienţa, precum California dreamin’ (nesfârşit), r. Cristian Nemescu şi Concertul, r. Radu Mihăileanu.

De asemenea, spectatorii se vor putea delecta şi cu o selecţie a celor mai originale documentare şi scurt-metraje româneşti ale anului 2011, dar şi cu filme clasice, care au influenţat generaţii de cineaşti.

Intrarea la filme va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Programul complet al filmelor va fi disponibil în curând pe www.romfilmpromotion.ro

Noaptea Albă a Filmului Românesc este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi susţinut de Centrului Naţional al Cinematografiei.

 

Lasa un raspuns