Night Shopping Party in Baneasa

A şasea ediţie a Night Shopping Party îi aşteaptă pe bucureşteni cu reduceri de până la 70%. Centrul Comercial Băneasa Shopping City găzduieşte evenimentul, care va fi completat de o petrecere specială pentru cumpărături.

Centrul comercial Băneasa Shopping City va fi deschis cu ocazia celei de-a şasea ediţii a Night Shopping Party până la ora 2.00 dimineaţa, în loc de 22.00. Ofertele şi reducerile vor continua şi sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 22.00.

Startul la promoţie se va da la ora 18.00, iar bucureştenii de toate vârstele vor putea face cumpărături într-o atmosferă de distracţie şi se vor destinde cu cocktailuri gratuite şi muzică electrizantă. Dj Cristi Stanciu (Radio 21) şi Marian Soci (Radio 21) vor avea grijă ca buna dispoziţie a cumpărătorilor să nu lipsească în timpul petrecerii. În intervalul orar 18.00 – 2.00, cei care se află în centrul comercial vor primi o mulţime de premii instant, cadouri şi vouchere de cumpărături.

De asemenea, cumpărătorii vor putea câştiga un shopping gratuit, adică contravaloarea cumpărăturilor pe care le fac în această seară, în limita a 1.500 lei.

Magazinele din complexul comercial Băneasa Shopping City şi Feeria au reduceri de până la 70% la produsele din colecţia toamnă- iarnă, dar şi din noile colecţii ale celor mai cunoscute branduri. (Sursa: Adevarul.ro)


Lasa un raspuns