„Nebunii de pe Madison Avenue“ la TVR

În cadrul celei de-a 67-a gale a Globurilor de Aur, desfăşurată duminică seară, la Beverly Hilton din Los Angeles, au fost nominalizate trei dintre serialele difuzate de TVR, două dintre ele devenind câştigătoare ale râvnitului trofeu.

Astfel, serialul “30 Rock”, al cărui sezon trei va fi difuzat în premieră la TVR 1 din 1 martie, a câştigat Globul de Aur pentru “cel mai bun rol principal masculin într-un serial de comedie” interpretat de Alec Baldwin. Serialele “Dr. House” (al cărui sezon patru urmează să fie transmis la TVR 1 din 4 martie) şi “Nebunii de pe Madison Avenue” (Mad Men), care soseşte la TVR 1 din 8 martie, au concurat la categoria “cel mai bun serial de televiziune”, trofeul fiind câştigat de cel din urmă.

Aşadar, din 8 martie, în fiecare luni, de la ora 22.00, TVR 1 va difuza în premieră şi exclusivitate serialul “Nebunii de pe Madison Avenue” (Mad Men), una dintre cele mai in vogă producţii americane la ora actuală, serialul de televiziune care, în cele 18 luni de la lansare,  a câştigat deja 32 de premii internaţionale şi 58 de nominalizări. (GANDUL)


Lasa un raspuns