Naţional Arena va fi inaugurata la meciul cu Franta, din 6 septembrie

La cinci zile după ce Federaţia Argentiniană de Fotbal a anunţat anularea amicalului cu România, FRF a primit o scrisoare oficială în care este informată de acest lucru. Asta după ce în ultima săptămână a lansat un tricou special pentru evenimentul din 10 august, a oferit bilete la mci prin tragere la sorţi, a anunţat lotul convocat de Victor Piţurcă şi a primit vestea prezenţei lui Sepp Blatter, şeful FIFA, la inaugurarea Naţional Arena.

Federaţia Română de Fotbal îşi manifestă indignarea faţă de această hotărâre unilaterală şi abuzivă, care reprezintă, pe lângă lipsă de respect faţă de suporterii români şi faţă de FRF, o încălcare flagrantă a contractului. Astfel, din păcate, nemaiavând adversar, anunţăm anularea acestui meci de gală. Este de la sine înţeles că, luând act de o practică jenantă, nedemnă şi inadmisibilă la un asemenea nivel, FRF se va adresa FIFA şi/sau, dacă va fi cazul, organismelor sportive competente internaţionale, solicitând AFA substanţiale daune materiale şi morale“, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.

Conducerea federaţiei române cere scuze suporterilor care au achiziţionat deja bilete pentru ceea ce trebuia să fie singurul meci de pregătire al naţionalei înaintea reluării preliminariilor Euro 2012, în toamnă, şi precizează că aceştia pot fie să returneze biletele şi să primească înapoi banii plătiţi, inclusiv taxele, fie să le păstreze pentru meciul cu Franţa, din data de 6 septembrie, care va marca inaugurarea Naţional Arena.

REALITATEA.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *