Mircea Badea va prezenta stiri la Antena 3

Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50, potrivit unui anunt al postului, potrivit caruia “decizia de a-i asocia in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20:00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune si urmeaza unui lung sir de discutii la nivel strategic”.

Contactati de HotNews.ro, reprezentantii de comunicare ai postului au spus ca nu pot oferi, pentru moment, detalii despre emisiunile actuale ale celor doi.

Comunicatul Antena 3 il citeaza pe seful postului, Mihai Gadea, potrivit caruia “Dana si Mircea sunt doua dintre cele mai pregnante interfete ale Antenei 3, cea mai urmarita televiziune de stiri. De la cei doi poli opusi ai formatelor pe care le realizeaza separat s-au apreciat dintotdeauna si astfel am indraznit sa spargem tiparele imbinand la pupitrul stirilor de opt seara spiritul direct si liber al Danei cu rebeliunea lui Mircea. Sunt convins ca profesionalismul, combinat cu nonconformismul, va impune principalul jurnal al Antenei 3 şi ca, prin acest format interesant, vom revolutiona inca o dată piata media din Romania!”.

Lasa un raspuns