Mike Myers şi Paris Hilton, celebraţi la cea de-a 29-a ediţie a premiilor Zmeura de Aur

xin_402120418093301591903Mike Myers, realizatorul comediei ”The Love Guru”, şi starleta Paris Hilton au fost marii ciştigători la cea de-a 29-a ediţie a premiilor Zmeura de Aur, acordate celor mai proaste filme şi prestaţii actoriceşti, informează AFP.

Filmul ”The Love Guru”, desfiinţat de critici, a primit trei dintre trofeele cel mai puţin dorite din industria filmului – Zmeura de Aur. Astfel, filmul, despre un jucător de hockey care cere ajutorul unui guru pentru a-şi schimba in bine viaţa personală şi pe cea profesională, a primit recunoaştere negativă pentru cea mai proastă imagine, cea mai slabă prestaţie a unui actor (Mike Myers) şi pentru cel mai slab scenariu.

Totodată, starleta Paris Hilton, care, in 2008, a jucat in două filme fără niciun fel de succes la public, a primit trei premii Zmeura de Aur. Astfel, ea a fost desemnată actriţa cu cea mai slabă prestaţie, pentru ”The Hottie and the Nottie”, un film descris de publicaţia britanică Daily Mirror drept o ”absurditate monumentală”. De asemenea, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton a reuşit performanţa de a obţine şi un trofeu pentru cea mai slabă prestaţie intr-un rol secundar, pentru ”Repo: The Genetic Opera”, un film calificat in toate recenziile drept ”ingrozitor, dezgustător şi insultător”. Hilton nu s-a oprit aici, ea obţinind şi o distincţie pentru cel mai nepotrivit cuplu de pe marile ecrane, in ”The Hottie and the Nottie”. (mediafax)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *