Mihai Mărgineanu lansează albumul “Pe sub norii de hârtie”, într-un concert la Bucureşti

Cântăreţul Mihai Mărgineanu va lansa un nou album, intitulat “Pe sub norii de hârtie”, într-un concert care va avea loc pe 19 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală.
Biletele au fost puse în vânzare la casieria Sălii Palatului, magazinul Muzica, în reţeaua magazinelor Diverta, Vodafone, Germanos şi online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro şi www.eventim.ro. Acestea costă 30, 50, 100 şi 150 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.
Mihai Mărgineanu s-a lansat pe piaţa muzicală la 36 de ani, o vârstă aparent nefirească pentru o asemenea orientare profesională, dar nu şi pentru transformarea unui vis în realitate. “Gore din Chitila” şi “Mă iubeşte femeile” sunt primele piese care l-au făcut celebru pe artist.
De curând, Mihai Mărgineanu a lansat un nou videoclip, pentru “Melci, scoici, raci”, single ce va fi inclus pe următorul album, “Pe sub norii de hârtie”.
Lansarea noului album semnat Mihai Mărgineanu – cel de-al treilea din cariera sa – va fi marcată de concertul de la Sala Palatului, în care momentele inedite se vor împleti cu muzica în stilul inconfundabil al artistului. În exclusivitate, noul album Mihai Mărgineanu se va distribui numai cu Gazeta Sporturilor de marţi, 17 noiembrie, la preţul de 8,99 de lei. (mediafax)

margineanu

Lasa un raspuns