Michael Jackson a fost înmormântat

Funeraliile lui Michael Jackson s-au terminat în dimineaţa zilei de vineri, la ora 8 (ora României, n.r.), după ce trupul megastarului a fost depus în Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn, în suburbia oraşului Los Angeles, în mijlocul unor buchete de crini şi trandafiri albi, transmite AFP.

Ceremonia, care a fost una intimă, rezervată familiei şi apropiaţilor, a avut loc în aer liber, în faţa intrării de la Terasa Sacră a Mausoleului, partea exclusivistă a cimitirului, unde au mai fost înmormântate numeroase celebrităţi, printre care Humphrey Bogart, Nat King Cole şi Walt Disney.

Sicriul, purtat de fraţii lui Michael Jackson, a fost depus în Mausoleul construit după modelul cimitirului italian Campo Santo de Gines din Italia, la ora 7.43 (ora României, n.r.), conform unui comunicat remis de familie după încheierea ceremoniei.

Copiii starului pop, Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) şi PrinceMichael II (7 ani), au depus o coroană pe sicriu, amintind de titlul de “rege al pop-ului” atribuit lui Jackson. Sicriul a fost aşezat în mijlocul unor mari buchete de trandafiri albi şi de crini, iar fraţii megastarului au purtat o mănuşă albă, unul dintre însemnele vestimentare ale lui Michael Jackson, la fel ca la ceremonia publică de pe 7 iulie.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, în locuinţa sa din Los Angeles. (NewsIn.ro)

michael-jackson

Lasa un raspuns