Martina Topley Bird va cânta în deschiderea concertului Massive Attack de la Bucureşti

Solista britanică Martina Topley Bird va cânta în deschiderea concertului pe care Massive Attack îl va susţine la Bucureşti, pe 2 august, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv “Iolanda Balaş”.

Martina Topley Bird  şi-a câştigat faima atunci când a înregistrat vocea pentru primul album Tricky, “Maxinquaie”. Martina şi Tricky şi-au continuat colaborarea şi pe următoarele albume, “Nearly God”, “Pre-Millennium Tension” şi “Angels with Dirty Faces”.

În 2003 a apărut primul album solo al artistei britanice “Quixotic”. Albumul a fost văzut că o mare realizare de către critică şi a fost nominalizat la premiile Mercury din acel an.

Cel de al doilea album, “The Blue God”, a apărut în mai 2008 şi din nou critica muzicală şi publicul au apreciat muzica Martinei. Albumul este produs de Danger Mouse, membru în grupul Gnarls Barkley şi compozitor al hit-ului “Crazy”.

Concertul din 2 august, în deschiderea show-ului Massive Attack, va fi primul pe care Martina Topley Bird îl va susţine la Bucureşti.   Biletele pentru concertul Massive Attack au fost puse în vânzare, la preţul de 95 şi 80 de lei, în magazinele din Reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café şi online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro.

sursa: www.realitatea.net

Lasa un raspuns