Marile migrații, pe National Geographic, la 7 noiembrie

Marile migrații este un eveniment de televiziune global, din șapte părți, care te invită să călătorești în jurul lumii și să descoperi voiajele sinuoase pe care milioane de animale le realizează, mânate de instinctul de a asigura supraviețuirea speciei lor.

Filmat de pe sol sau din aer, din copaci sau din corturile fotografilor, de pe calotele glaciare sau în apă, serialul prezintă, în claritatea high-definition, poveștile formidabile ale multora dintre speciile planetei, dezvăluind totodată noi descoperiri științifice.

‘MARILE MIGRATII nu inseamna numai imagini extraordinare; inseamna povesti incredibile despre supravietuire, familie si viata, si nu cred ca exista o voce mai potrivita care sa-i insoteasca pe privitori de-a lungul acestor calatorii decat aceea a lui Alec Baldwin’, a declarat Char Serwa, producator executiv pentru National Geographic Channel. ‘Talentul sau de a transmite evenimentele, bogatia de emotii si de informatii esentiale va face din vizionarea acestui documentar o experienta speciala pentru telespectator’.(SURSA)

Lasa un raspuns