Maratonul Teatrului Independent, intre 10 si 12 septembrie

16 spectacole, jucate de 80 de actori, opt ore pe zi, timp de trei zile. De asta vor avea parte bucureştenii care, în weekendul 10 – 12 septembrie, aleg să vină în spaţiul Galeriei Dalles, la Maratonul Teatrului Independent

Un teatru independent îşi deschide stagiunea cu un proiect fără precedent – un maraton de 16 spectacole, jucate de tot atâtea trupe, într-un spaţiu neconvenţional, cu intrare liberă. Iniţiatiatorul proiectului e o asociaţie din Bucureşti, teatrul.ro (asociaţia reuneşte tineri actori şi regizori), care a reuşit să strângă laolaltă 16 trupe independente (3 din provincie şi 13 din Bucureşti) care-şi vor prezenta spectacolele – debutante sau deja consacrate pe scenele bucureştene – gratis, într-un spaţiu generos, chiar în buricul Capitalei, la doi paşi de Universitate.

Festivalul debutează vineri, 10 septembrie, la ora 17.00, cu “Testament”, un text original ce va avea premiera absolută în stagiune, şi va continua cu ComediAmore (18.30), cu “Improvizaţii şi din alea” – Trupa Obligo (19.30), cu “Flori, filme, fete sau băieţi” (21.30), şi, de la ora 23.00, cu spectacolul de pantomimă şi dans “Contraste”. (GANDUL.INFO)

Lasa un raspuns