Maraton internaţional în weekendul 15-17 octombrie, la Bucureşti

A treia ediţie a evenimentului internaţional “Raiffeisen Bank Bucharest City Marathon” va avea loc între 15 şi 17 octombrie în Capitală, cu punctul de Start/Finish în Piaţa Constituţiei.

În ultima zi a maratonului, in intervalul orar 07-16, circulaţia rutieră va fi închisă pe traseul Piaţa Constituţiei, Bulevardul Unirii, Bulevardul Libertăţii, Piaţa Naţiunilor Unite, Splaiul Independenţei, Calea Victoriei, Str. B.P. Haşdeu, Str. Izvor, Calea 13 Septembrie.

Competiţia este este acreditată internaţional, înscrisă în lista oficială a maratoanelor lumii şi afiliată AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor Stradale). Ediţia de anul trecut a reunit 4000 de participanţi şi au fost oferite 120 de premii. Peste 150 de voluntari  au lucrat la organizare, iar campania de promovare a durat şase luni.

Raiffeisen Bucharest City Marathon este organizat de Asociaţia Bucharest Running Club, în colaborare cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic Român şi Federaţia Romană de Atletism. (ROMANIA LIBERA)

Lasa un raspuns