Manowar, cea mai zgomotoasă trupă de rock din lume, va concerta la Bucureşti

Trupa heavy-metal Manowar, intrată în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai zgomotoasă trupă rock din lume, va concerta pe 5 iulie la Bucureşti, în ultima zi a celei de-a treia ediţii B’ESTFEST, au anunţat organizatorii.

Foto (1)

Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK, cum este numită ultima zi a festivalului, vor costa 100 şi 150 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

Formată în prezent din Eric Adams, Joey DeMaio, Karl Logan şi Scott Columbus, Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal. Trupa a intrat în Guinness Book of World Records (Cartea Recordurilor) în 1984, ca fiind “cea mai zgomotoasă trupă din lume”. Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar a lansat zece albume de studio, trei albume live, precum şi numeroase single-uri, EP-uri, compilaţii şi DVD-uri.

Cel mai recent album de studio Manowar, “Gods of War”, a apărut la începutul anului 2007, fiind primul dintr-o serie de materiale dedicate zeilor războiului din diferite mitologii.

A treia ediţie B’ESTFEST este programată în intervalul 2-5 iulie 2009, la la complexul Romexpo. Pentru primele trei zile ale festivalului, vor fi puse în vânzare, începând cu 3 octombrie, abonamente, la preţul de 270 de lei.

Acestea pot fi cumpărate de pe siteul www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta. (www.newsin.ro)

Lasa un raspuns