Mâine se redeschide Parcul Izvor

După concertul Madonnei şi festivalul Tuborg Green Fest, spaţiul verde din centrul Capitalei a devenit o mocirlă. Iarba a dispărut, mâlul a pus stăpânire pe întreg terenul, stâlpii de iluminat stau să cadă, iar copacii s-au ofilit după ce „hoardele“ de spectatori au trecut prin zonă.

După mormanele de gunoaie care au fost strânse în urma petrecăreţilor, ieri-dimineaţă panourile publicitare şi gardurile erau dezasamblate de către muncitori. „Am început să lucrăm încă de la prima oră a dimineţii şi în zona aceasta ne descurcăm mai bine să adunăm gardurile pentru că mergem pe asfalt, dar este mai greu pentru cei care se deplasează prin noroi“, a spus unul dintre muncitori.

„Ar fi bine dacă cei de la primărie ar veni mai repede să facă ordine pentru că e dezastru“, s-a plâns un alt muncitor. Reprezentanţii Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB) nu şi-au făcut simţită prezenţa în parc, deşi au promis că de săptămâna aceasta vor reface gazonul.

După maratonul muzical din centrul Bucureştiului, Parcul Izvor rămâne închis până mâine, iar reamenajarea spaţiului verde mai are de aşteptat. „Probabil că peste câteva zile vor sosi şi reprezentanţii ALPAB să refacă parcul. Acum este dezasamblat totul“, a declarat pentru „Adevărul“ Andreea Filip, reprezentantul Emagic!. (ADEVARUL.RO)

parculizvor

Lasa un raspuns