Macy Gray revine la Bucureşti, într-un concert pe 8 septembrie

Cântăreaţa americană Macy Gray concertează, pe 8 septembrie, la Bucureşti, în Fratelli Studios. Biletele pentru concertul pe care îl va susţine la Bucureşti Macy Gray au fost puse în vânzare şi sunt disponibile la preţul de 119 lei, prin intermediul site-urilor  www.bilete.ro, www.eventim.ro, precum şi la Sala Palatului şi la punctele de vânzare Eventim din reţeaua magazinelor Germanos, Vodafone şi Cărtureşti din Bucureşti şi din ţară.

În ziua spectacolului, biletele vor costa 140 lei. Biletele VIP, care oferă acces în secţiunea rezervată VIP din Fratelli Studios, vor costa 159 lei.

Sound-ul abordat de Macy Gray, pe numele său real Natalie Renee McIntyre, alternează de la R&B la soul, într-o notă extrem de personală. Albumul său de debut, “On How Life Is”, a fost vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume.

În 1999, cântăreaţa a câştigat premiul Grammy pentru cea mai bună interpretă pop, pentru hitul “I try”, inclus pe albumul său de debut.
Cel de-al doilea album, “The Id”, a fost lansat în 2001 şi include celebrele sale piese “Psychopath,” “Sexual Revolution” şi “Sweet Baby”. (mediafax.ro)

Macy Gray--Big-f

Lasa un raspuns