Loteria bonurilor fiscale: calendarul extragerilor

Extragerile la Loteria Bonurilor Fiscale se organizează lunar, în prima duminică de după data de 15 a fiecărei luni, la care vor participa bonurile emise în luna anterioară. 8941scene1-440

Calendarul complet al Loteriei Bonurilor Fiscale:

** 13 mai – Ultima zi în care se mai pot revendica premii, pe baza bonurilor ieşite câştigătoare la extragerea din 13 aprilie (bonuri emise la 7 februarie, cu valoarea de 6,00 până la 6,99 lei); tot astăzi începe perioada de verificare şi validare a bonurilor câştigătoare, perioadă care durează 60 de zile.

** 1 iunie – Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 19 iulie. Această perioadă este 1-30 iunie, în sensul că la extragerea din 19 iulie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 iunie.

** 30 iunie – Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 19 iulie. Această perioadă a fost 1-30 iunie, în sensul că la extragerea din 19 iulie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 iunie.

** 1 iulie – Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 16 august. Această perioadă este 1-31 iulie, în sensul că la extragerea din 16 august vor participa bonuri emise între 1 şi 31 iulie.

** 12 iulie – Se împlinesc cele 60 de zile necesare validării bonurilor câştigătoare, deci este posibil ca în jurul acestei date să intre banii (premiile) în conturile câştigătorilor din 13 aprilie.

** 19 iulie – Are loc prima extragere lunară ordinară din 2015 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-30 iunie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 18 august. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!

** 31 iulie – Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 16 august. Această perioadă a fost 1-31 iulie, în sensul că la extragerea din 16 august vor participa bonuri emise între 1 şi 31 iulie.

** 1 august – Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 20 septembrie. Această perioadă este 1-31 august, în sensul că la extragerea din 20 septembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 august.

** 16 august – Are loc cea de-a doua extragere lunară ordinară din 2015 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-31 iulie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 15 septembrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!

** 18 august – Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 19 iulie mai pot revendica premiul de la ANAF.

** 31 august – Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 20 septembrie. Această perioadă a fost 1-31 august, în sensul că la extragerea din 20 septembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 august.

** 1 septembrie – Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 18 octombrie. Această perioadă este 1-30 septembrie, în sensul că la extragerea din 18 octombrie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 septembrie.

** 15 septembrie – Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 16 august mai pot revendica premiul de la ANAF.

** 20 septembrie – Are loc cea de-a treia extragere lunară ordinară din 2015 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-31 august. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 20 octombrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!

** 30 septembrie – Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 18 octombrie. Această perioadă a fost 1-30 septembrie, în sensul că la extragerea din 18 octombrie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 septembrie.

** 1 octombrie – Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 22 noiembrie. Această perioadă este 1-31 octombrie, în sensul că la extragerea din 22 noiembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 octombrie.

** 18 octombrie – Are loc cea de-a patra extragere lunară ordinară din 2015 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-30 septembrie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 17 noiembrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!

** 20 octombrie – Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 20 septembrie mai pot revendica premiul de la ANAF.

** 31 octombrie – Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 22 noiembrie. Această perioadă a fost 1-31 octombrie, în sensul că la extragerea din 22 noiembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 octombrie.

** 1 noiembrie – Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 20 decembrie. Această perioadă este 1-30 noiembrie, în sensul că la extragerea din 20 decembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 noiembrie.

** 17 noiembrie – Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 18 octombrie mai pot revendica premiul de la ANAF.

** 22 noiembrie – Are loc cea de-a cincea extragere lunară ordinară din 2015 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-31 octombrie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 22 decembrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!

** 30 noiembrie – Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 20 decembrie. Această perioadă a fost 1-30 noiembrie, în sensul că la extragerea din 20 decembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 noiembrie.

** 20 decembrie – Areloc cea de-a şasea extragere lunară ordinară din 2015 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-30 noiembrie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 19 ianuarie 2016. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!

** 22 decembrie – Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 22 noiembrie mai pot revendica premiul de la ANAF.
Sursa: Adevarul.ro

Lasa un raspuns