Lenny Kravitz a încurcat România cu Ungaria

Cântăreţul american, laureat al premiului Grammy pentru Cea mai bună voce masculină, a gafat aseară în faţa fanilor români, adunaţi pe Stadionul Cotroceni pentru a urmări primul show marca „Lenny Kravitz“ susţinut în România.

După şablonul consacrat, la primul dialog cu publicul, acesta a salutat ţara vecină, Ungaria. „La dracu! Petrec atâta timp pe drumuri sau în camere de hotel… Dar ştiu unde mă aflu – în România! Mulţumesc că m-aţi corectat!“, s-a scuzat Lenny.

Înainte de confuzia geografică, Lenny Kravitz s-a bucurat de o primire călduroasă din partea celor 15.000 de fani de pe stadion, însă nu a fost iertat de câţiva spectatori, care au fluierat la auzul salutului adresat ţării vecine. Lenny Kravitz a intrat pe scenă acompaniat de trupa sa la ora 21.15 şi a dat startul concertului cu piesa „Bring It On“, de pe cel mai recent album, „It’s Time For Love Revolution“. Încă de la primele acorduri, o „pădure“ de mâini era ridicată în faţa scenei. A urmat „Mamma Said“, melodie compusă în 1991, care a dat numele celui de-al doilea album de studio al artistului. Concertul a continuat cu o piesă de pe acelaşi album din 1991 – „It Ain’t Over „Till It’s Over“. „Să ne întoarcem la anii ’70-’80“, a spus artistul, care a improvizat pe o piesă de pe noul album, „condimentând-o“ cu refrenele din melodiile „Another Brick In The Wall“ a trupei Pink Floyd şi „Billie Jean“ a lui Michael Jackson. Spectacolul a continuat cu binecunoscutele acorduri de soul, funk şi rock ale cântăreţului american în vârstă de 44 de ani. După concertul de la Bucureşti, Lenny Kravitz va susţine o nouă reprezentaţie astăzi, la Sofia (Bulgaria), pe „Academic Stadium“. Următoarele puncte de pe harta turneului întreprins de starul american sunt Turcia, Grecia şi Macedonia.

Sursa: www.evz.ro

Lasa un raspuns