Leacuri feng shui

Feng shui (apa si vant) este o forma veche, traditionala de arta chinezeasca, care are la baza principiul armoniei si echilibrarii energiei pozitive, fiind folosita pentru sporirea sanatatii mentale si fizice.

Unii specialisti sunt de parere ca filozofia feng shui poate fi de ajutor in viata de cuplu prin sporirea fertilitatii si imbunatatirea relatiilor intre parteneri. Tocmai de aceea principiile acestei arte sunt considerate adevarate leacuri. Cea mai intalnita forma terapeutica de feng shui este cea a decoratiunilor.

Elementele de design asezate intr-o armonie perfecta fac minuni pentru orice persoana stresata, care are nevoie de o oaza de liniste si relaxare in propria casa.

Astfel, accesoriile asezate cu gust, respectand principiul armonizarii energiilor pozitive, vor transforma locuinta in spatiul tau de recreere preferat. Bambusul este o planta decorativa care se potriveste oricarui interior. In arta traditionala chinezeasca, semnifica libertatea spiritului si deschiderea catre nou, frumos si elegant.

Fantana feng shui este aranjamentul potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. Aseaza intr-un vas cu apa mici clopotei. De fiecare data cand vei trece pe langa aranjamentul tau, sunetul lor relaxant iti va readuce zambetul pe buze. (ZIARE.COM)

feng shui

Lasa un raspuns