Lamb concerteaza la B’estfest 2011

Trupa Lamb va concerta la B'estfest 2011Trupa trip-hop Lamb va susţine un concert la festivalul B’estfest, care se va desfăşura, anul acesta, între 1 şi 3 iulie, în aer liber, în nordul Bucureştiului, informează organizatorii, Emagic.

Duoul britanic se alătură astfel celor de la Asian Dub Foundation, pe 2 iulie, în cea de-a doua zi de festival. La B’estfest au mai fost anunţate până în prezent trupe ca Skunk Anansie, Flogging Molly şi House of Pain.

Lamb, adică Andy Barlow, producătorul cunoscut şi sub pseudonimul Hipoptimist, şi Lou Rhodes reprezintă un duo de muzică electronică originar din Manchester, Marea Britanie.

Până la data de 22 martie, biletele pentru B’estfest, eveniment organizat de Emagic, vor putea fi achiziţionate la preţuri promoţionale, cu 20% reducere din preţul întreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc şi acces în camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adăuga şi un voucher de 10 lei. (mediafax.ro)

Lasa un raspuns