Jennifer Lopez, declarata de People cea mai frumoasa femeie

În interviul oe care l-a dat acestei publicaţii, cântăreaţa recunoaşte că îi face o deosebită plăcere să se aranjeze pentru ieşirile în public sau pentru postura de juriu pe care o ocupă în cadrul concursului American Idol. Însa atunci când este acasă, cu soţul său, Marc Anthony, şi cei doi gemeni ai lor, în vârstă de trei ani, Jennifer spune că este „genul de mamă cu machiaj zero”.  „Atunci sunt cea mai fericită. Pot să îmi ating faţa şi să mă frec la ochi sau să îmi dau cu mâna prin păr fără să îmi fie teamă că stric tot. Este cu mult mai bine”, povesteşte cântăreaţa.

De la îngrijirea pielii până la exerciţiile fizice şi o dietă controlată, Lopez spune ca face un efort extrem de mare să se menţină în formă. „Treaba e că acest lucru face parte din job-ul meu. Nu vreau ca cineva să creadă că este uşor. Necesită timp şi muncă asiduă, deorece ecranul high-definition nu este prietenul nimănui”, glumeşte ea. Cântăreaţa, în vârstă de 41 de ani, spune, de asemenea, că a învăţat trucuri de frumuseţe pe parcursul anilor şi că fiica sa îi calcă pe urme. „Emme este foarte feminină, aşa cum eram şi eu când eram mică. Adoră să îi dau unghiile cu ojă şi îşi întinde hainele pe jos, aşa cum fac eu împreună cu stilistul şi îşi dă cu părerea, ceva de genul «Astea se potrivesc foarte bine!»”, povesteşte cântăreaţa.

Jennifer Lopez mai povesteşte şi că îi place să fie numită „divă”. „Am cam câştigat acest titlu acum. Dar, în mod sigur ce nu îmi place, şi nici n-am fost vreodată o persoană care să adopte acest lucru, este comportamentul de divă, lucru pe care lumea încearcă să îl asocieze cu mine de multă vreme”, a mai povestit cântăreaţa. (Jurnalul National)

Lasa un raspuns