Jean de la Craiova si Sandra Neacsu au castigat “Dansez pentru tine”

Dupa opt saptamani de dans, sute de ore de repetitii si 18 stiluri de dans invatate, Jean de la Craiova si Sandra, impreuna cu Liviu Varciu si Ilaria, cele mai bune perechi ale sezonului 8 al emisiunii “Dansez pentru tine ”, care au reusit sa treaca triumfatoare peste notele juriului si peste verdictul telespectatorilor, au dat vineri lupta finala.

Dupa ce in editia speciala din 1 decembrie -a decis ca ALINA CHINIE si STEFAN BAMBOI sa primeasca premiul al III-lea, de 15.000 de euro, vineri suspansul a fost pentru ocupantii locului al II-lea, LIVIU VARCIU si ILARIA CHERLOABA, care au fost recompensati cu un premiu de 20.000 de euro, dar mai ales pentru ocupantii locului ISANDRA NEACSU si JEAN DE LA CRAIOVA, care au primit trofeul visurilor si marele premiu de 60.000 de euro.

Chiar daca personajele principale ale serii au fost perechile care au ocupat podiumul emisiunii, si concurentii eliminati in editiile precedente in urma duelurilor au avut un rol important vineri. Adrian Muresan, Iulia Deliu, Andrei Vlad, Elena Voscoboinic si Daniel Lazar s-au intrecut pentru premiul de popularitate oferit de Pro TV , in valoare de 5.000 de euro. Telespectatorii au stabilit prin vot ca acesta sa mearga la ELENA VOSCOBOINIC!

Iar spectacolul a fost desavarsit de momentul in care toti cei 13 frati ai familiei Bamboi s-au reunit in ringul visurilor dupa ani intregi de dor.

jean-sandra

Lasa un raspuns