James Blunt va concerta in Romania

James este bucuros sa te anunte punerea in vanzare a biletelor pentru concertul sau din Romania.

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2009 va avea loc la Romaero Baneasa pe data de 21 februarie, incepand cu ora 20:00. Bilet.ro
Hit-uri precum “You’re Beautiful”sau “1973” vorbesc de la sine. Adorat de milioane de femei din intreaga lume, James este barbatul care a facut « You’re Beautiful » (« Esti frumoasa ») sa redevina un compliment pe cat de firesc, pe-atat de ravnit. Incepand din 2005, este rasfatatul tuturor clasamentelor muzicale.
James Blunt a debutat cu Back to Bedlam, album ce a fost scris in Kosovo in 1999, pe vremea cand James era inca ofiter al armatei britanice. Back to Bedlam s-a vandut in peste 11 milioane de exemplare, transformandu-l rapid pe James Blunt in cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Cel de-al treilea single, “You’re Beautiful“, a fost hit-ul cu care a dat lovitura, facand totodata din James primul artist britanic care a dominat topurile americane in ultimul deceniu (Number 1 in Billboard Hot 100 in 2006). Blunt a castigat doua Blunt BRIT Awards si a fost nominalizat pentru 5 premii Grammy.

Albumul All The Lost Souls (2007) a castigat aurul pentru vanzari inca din prima saptamana de la lansare.Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, “All the Lost Souls”, turneu care a pornit din UK pe 9 ianuarie si numara pana in prezent peste 140 de concerte, sustinute in Europa, S.U.A., Asia, Australia si Africa de Sud.
Majoritatea concertelor sustinute de James Blunt in acest an au fost sold-out, asa ca fiti siguri ca nu o sa ratati sansa de a asculta live “You’re Beautiful” si “1973”! DETALII PE BILET.RO »

Lasa un raspuns