Iuliana Luciu si Dragos Bucurenci au ajuns pentru a doua oara la duel

Peste doua milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit in minutul de aur, 21.21, competitia visurilor de la Pro Tv care a inregistrat atunci 12 puncte de rating si 30,5 procente din cota de piata pe publicul din mediul urban.

Pro Tv a fost lider detasat de audienta timp de aproape 5 ore cat a durat emisiunea “Dansez pentru tine”, atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

Pentru Iuliana Luciu si Grigore si pentru Dragos Bucurenci si Elena Geru urmeaza o saptamana dificila cu multe ore de antrenament, pentru ca in urma serii de vineri au fost condamnati la duel pentru a doua oara. Atat Iuliana si partenerul ei, cat si Dragos si partenera lui stiu foarte bine ce presupune duelul si si-au propus si acum ca lacrimile lor si temerea ca visul li s-ar putea opri aici sa fie insotite de putere de munca si speranta. Telespectatorii vor face alegerea si vor hotari prin votul lor prin sms la 1276 cu textul „Iuliana” sau „Dragos” care dintre perechi va parasi ringul si care va lupta in continuare la „Dansez pentru tine”. Pana atunci insa, Elena isi va face Pastele alaturi de logodnicul ei, Iulian, iar Grigore va lua lumina cu fratiorul lui, Ionut, alaturi. (ProTv)

Lasa un raspuns