Iron Maiden şi Anthrax concertează în Bucureşti pe 24 iulie

Iron Maiden şi Anthrax vor concerta în această vară în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, iar biletele vor fi puse în vânzare de marţi, 19 martie, prin reţeaua Eventim.

5147263c9b504_iron-maiden-si-anthrax-concerteaza-in-bucuresti-pe-24-iulieTurneul MAIDEN ENGLAND marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul „The Early Days” şi ulterior, în 2005, cu turneul „Early Days”. Partea a doua a urmat în 2008, iar în cadrul turneului au concertat în faţa a peste două milioane de fani din 40 de ţări.

Actualul turneu va reproduce spectacolul de scenă din turneul care a avut loc în 1988, Seventh Son, iar  trupa va interpreta mai multe piese precum şi din concertul video VHS din 1989 intitulat „Maiden England”, care împrumută numele acestui turneu şi care va fi lansat pe DVD în 23 martie.

„Suntem încântaţi să aducem acest turneu fanilor noştrii din România. Multumita tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizăm şi să îmbunătăţim producţia originală din 1988 pentru MAIDEN ENGLAND şi vom aduce cu noi un impresionant şi nou spectacol de lumini, aranjament de scenă, diferite întruchipări ale lui Eddie,precum şi o mulţime de efecte pirotehnice şi tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani”, spune vocalistul Bruce Dickinson. (www.bewhere.ro)

Lasa un raspuns