Iron Maiden concertează la Cluj pe 15 august

Faimoasa trupă britanică de heavy metal, Iron Maiden, înfiinţată în 1975 de către basistul Steve Harris vine să concerteze la Cluj. Finanţatorul celor de la CFR Cluj s-a ţinut de promisiune şi îi va aduce pe cei şase membri să concerteze aşa cum a promis încă din vară în cazul în care echipa sa urma să cîştige campionatul.

În această dimineaţă Arpad Paszkany a semnat contractul cu firma organizatoare. “Nu-mi place să vorbesc şi să mă laud cu ceva ce nu eram sigur, dar iată că am reuşit şi astăzi am făcut anunţul oficial. Am vrut să fie o surpriză pentru toţi clujeni şi nu numai. Mai sînt trupe de muzică uşoară care vin şi pleacă, dar Iron Meiden a făcut cinste muzicii ani la rînd. Sînt foarte bucuros că am reuşit să aducem această trupă la Cluj şi în România”, a spus Paszkany.

La concert se aşteaptă 50.000 de oameni care va fi organizat în parcarea unui mall din Cluj. Organizatorii încearcă să scoată un preţ special pe bilete, de 20 de euro plus TVA, ţinînd cont că la concertele celor de la Iron Maiden preţul unui bilet porneşte de la 50 de euro. Biletele se vor pune în vînzare începînd cu 24 mai pe site-ul www.servuscluj.ro

(Gazeta Sporturilor)


Lasa un raspuns