Ingeri si demoni in format digital 4K

angels-and-deamonsIn premiera la Hollywood Multiplex puteti urmari filmul Ingeri si demoni in cel mai nou format digital 4K.
Detalii tehnice – tehnologia 4K:

• 4K este de 4 ori mai clar decat 2K
• 4K este de peste 8 ori mai clar decat HDTV
• 4K ofera o rezolutie si un contrast excelente si o puritate perfecta a culorii
• 4K asigura o durata mai mare de viata suportului tehnic
• 4K ofera aceeasi imagine clara pentru toti spectatorii din sala (spre deosebire de tehnologia bazata pe pelicula care reda imaginea optima numai pentru o parte din spectatori).
Konfort + Kuloare + Kontrast + Klaritate = Kalitate 4K
Continuare a filmului de succes “Codul lui Da Vinci”, “Ingeri si demoni” este bazat pe romanul, la fel de intrigant, scris de Dan Brown. Desi actiunea romanului “Ingeri si demoni” are loc inaintea celei din “Codul lui Da Vinci”, filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.

Tom Hanks revine in rolul expertului de la Harvard Robert Langdon, care descopera inca o data ca fortele malefice sunt dispuse la orice pentru a-si atinge scopul. Cand Langdon descopera dovezi ale unei fratii secrete din antichitate, numita Illuminati – cea mai puternica organizatie din istorie – incep sa iasa la suprafata lucruri tinute in umbra timp de secole.

Cercetarea desfasurata ii aduce in imprejurimile Vaticanului inclusiv la cele patru altare ale stiintei: Pamant, Aer, Foc si Apa. Toate acestea se desfasoara in momentul in care la Vatican are loc intalnirea pentru alegerea unui nou Papa. Un asasin care lucreaza pentru Illuminati a capturat patru cardinali a caror soarta va fi decisa pe parcursul filmului. Indiciile gasite in continuare il vor pune pe urma unei conspiratii internationale in care e adanc implicata si Biserica Catolica.

Lasa un raspuns