Informatii practice despre concertul Madonnei

Organizatorii Emagic anunţă că accesul în spaţiul de concert se va face în intevalul orar 17.30-20.30, pe la oricare dintre cele trei intrări: cea din zona staţiei de metrou Izvor, intrarea de la intersecţia străzii B.P. Haşdeu cu Splaiul Independenţei, şi cea de-a treia, la intersecţia străzii B.P. Hasdeu cu Bulevardul Naţiunilor Unite.

Fanii vor avea acces în zona concertului numai pe baza biletului valid, o singură dată. În cazul în care posesorul de bilet alege să părăsească zona de concert, nu va mai putea ultiliza biletul pentru accesul ulterior.

Totodată, biletul va fi păstrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă în permanenţă asupra lor şi un act de identitate valid. Celor care vor veni miercuri la concert le este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita orice neplăceri create de restricţionarea traficului în zona de concert. De asemenea, în zona Parcului Izvor nu sunt disponibile locuri de parcare.

Fără umbrele la concert
Spectatorii nu au voie în spaţiul de concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, sray-uri, parfumuri, umbrele.

De asemenea, este interzis accesul cu scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale. sursa:Adevarul

plan_locatie_parc_izvor_26_august

Lasa un raspuns