Încă două mall-uri se vor deschide în Bucureşti

Locuitorii Capitalei vor avea în următoarele patru luni două noi centre comerciale de tip mall, care vor aduce pe piaţă circa 150.000 mp de magazine.

AFI Palace Cotroceni, din zona bulevardul Timişoara, îşi va deschide porţile pe 29 octombrie, în timp ce Sun Plaza, din Berceni, va fi gata în februarie 2010.

„Toţi marii chiriaşi vor avea promoţii în primele zile de la deschidere”, asigură Israel Visel, Manager al Romanian Malls Division&AFI Palace Cotroceni Mega Fun ‘N Mall. Mallul din Cotroceni va avea 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hipermarket Real deschis 24/7, 20 de săli de cinema, restaurante, o pistă de carting, două cazinouri, un patinoar, un perete de escaladă, bowling şi snooker.

Deşi iniţial anunţaseră deschiderea tot în toamna aceasta, Sparkassen Immobilien şi EMCT, dezvoltatorii Sun Plaza, au anunţat că lucrările de construcţie vor mai dura până la finele acestui an. Mallul va avea peste 200 de magazine, un hipermarket Cora, 2.000 de locuri de parcare şi o conexiune cu staţia de metrou Piaţa Sudului, printr-un pasaj subteran. (EVENIMENTUL ZILEI)

shopping-mall

Lasa un raspuns