În premieră, Costel Busuioc, concertează la Bucureşti pe 29 iunie

În urma lansării albumului de debut, organizatorii VreauBilet şi Universal Entertainment au semnat deja contractul pentru concertul lui Costel Busuioc, pe care urmează să-l susţină pe 29 iunie, la Bucureşti.

Românii, care l-au urmărit şi susţinut în marea finală a concursului muzical “Hijos de Babel” şi au sărbătorit triumful acestei voci extraordinare, au şansa de a-l vedea într-un concert absolut senzaţional, pe data de 29 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Timp de două ore, glasul splendid al lui “Pavarotti din Banat”, va fi acompaniat de orchestra simfonică, dirijată de maestrul Marius Hristescu.

Pe toată durata concertului, Costel Busuioc, va interpreta arii de operă şi canţonete, prezente pe primul său album, lansat în urmă cu doar câteva zile, la Madrid.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare începând cu data de 2 iunie, la magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, la Sala Palatului, la magazinul Muzica, sau pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.blt.ro sau www.bilete.ro. (realitatea.net)

Lasa un raspuns