I’Velo Bike Day, pe 22 octombrie

Inchiderea sezonului velo este sarbatorita anul acesta prin evenimentul “I’Velo Bike Day”. Iar pe 22 octombrie, toti biciclistii din Bucuresti sunt asteptati la cel mai cool “I’Velo Bike Day” – primul pentathlon dedicat exclusiv biciclistilor, care va fi organizat de acum inainte in fiecare an. Evenimentul va avea loc in Parcul Herastrau si in Parcul Izvor.

Lasati-va masinile acasa! Raiffeisen Bank va invita la cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor. Va fi o zi in care cei cred ca doua roti sunt mai bune decat patru pot sa arate acest lucru. Biciclistii sunt una dintre cele mai active comunitati si vrem o zi numai a lor. Va asteptam la pentathlon!”, a precizat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

Alatura-te miscarii Velo Urbane si sarbatoreste  doi ani de existenta “I Love Velo” si 550.000 de utilizari in toata tara!

I’Velo Bike Day este o celebrare a bicicletei urbane si primul pentathlon dedicat exclusiv biciclistilor din Romania. Va asteptam pe toti la eveniment, pentru a sarbatori incheierea sezonului velo 2011”, a declarat Raluca Fiser, Presedintele Asociatiei Green Revolution. (ivelo.ro)

Lasa un raspuns