Horia Brenciu şi Valentina Pelinel, prezentatorii finalei naţionale Eurovision

Horia Brenciu şi Valentina Pelinel vor fi prezentatorii finalei naţionale Eurovision, care se va desfăşura pe 6 martie, la Circul de Stat Globus, şi la care invitaţi speciali sunt Olsen Brothers, câştigătorii din 2000 ai competiţiei, au anunţat organizatorii într-o conferinţă de presă.

“Sperăm ca alegerea noastră să fie pe placul tuturor”, a declarat Marina Almăşan, coordonator de proiect pentru selecţia Eurovision 2010, care l-a descris pe Horia Brenciu drept un om “made in TVR şi adânc implicat în muzică”. “I-am găsit şi o parteneră arătoasă, dar şi foarte isteaţă – top modelul internaţional Valentina Pelinel”, a mai spus Almăşan, subliniind că Pelinel vrea ca onorariul pe care-l va primi să-l doneze victimelor cutremurului din Haiti.

De asemenea, în “camera verde” a competiţiei pentru desemnarea reprezentantului României la Eurovision va fi prezentă Geanina Corondan.

În ceea ce priveşte noul loc de desfăşurare a finalei naţionale, Circul de Stat Globus din Capitală, Marina Almăşan a anunţat că va fi un spectacol cu public, urmând ca biletele pentru show să fie puse în vânzare. “Biletele vor fi la un preţ foarte acceptabil pentru public”, a mai spus ea.
(Sursa:realitatea/mediafax)

Lasa un raspuns